Wednesday, May 27, 2009

twitter

aku saja nak post n3 yang kurang hidayah malam ni, hahaha.. nak buat n3 ilmiah, tak cukup rujukan lagi hehehe.. nanti aku usahakan.. insyaALLAH... miyahahaha!!

hari ni aku dok menyumbang bakti pada orang2 yang memerlukan bantuan.. aku guide nissah pasal server dan code dari jauh.. aku tengok2kan design web ana chicky... aku tolong din yang tak cukup tido malam tadi wat code sikit2.. dia tido bukak mata rupanya tadi.. rupa2nya aku xplain sorang2.. its ok pasal aku dah cakap dari awal pagi "ari ni aku maafkan ko.. kesalahan tadi dan akan datang pada hari ini, pasal ko tak cukup tido wat keje, lepas jam menunjukkan kol 12 malam ni, aku santau ko.. sekian"

saja nak berkongsi aktiviti aku kat opis dengan bebudak opis aku yang sengal tahap dewa langit ke 7.. bos aku yakni encik ameen suruh kitorang sign up twitter untuk post setiap progress task yang kitorang buat. supaya semua staff dan bosses di update.. tujuan sebenar twitter tu hanyalah dipraktikkan selama 2 minggu sahaja... dan sekarang twitter tu menjadi bahan membantai orang yang tidak berdosa.. menjadi medium perantaraan meluahkan perasaan terutamanya perasaan lapa.. hahaha... mengutuk server skali yang slow tak henggat, dan cadangan menukar nama domain skali menjadi skaliskala.my dan macam2 tujuan lain.. hahahahahaha!!

aku saja letak perbualan twitter kat sini, saja.. sukati la blog aku miyahahahaa.. sebab ari ni adalah ari aku tak de motivasi buat task aku.. ari ni, aku tak de kesabaran tengok web aku.. hari ni aku nak cari pasal dengan orang je.. hahaha...

ini adalah cubaan diorang semua untuk mengelirukan jati diri aku, dan cubaan menukar identiti aku secara amnya.. cubaan diorang tidak berhasil sama skali.my.. kekeke~

penat aku alter twitter ni kasi korang senang baca.. (memang sah tak de keje.. sadap!!)

.
.
.

mira damira

mira_army - enuf!! korang buat aku lapa.. huhuhu


Izwan Muhd

IzwanMuhd - lapar gi lah makan...haha


mira damira

mira_army - ada lagi 37 minit 15 saat nk lunch hahahah


Nurul Suhana

suhana_muda - baguih nye mira...smpai saat ko kire ehhhh....hahaaa...scuba ko kira plak dari sni ke sbak bernam bape menet nek bas????


mira damira

mira_army - part tu aku kene tabik bergetar kat din.. sebab dia xpert kira2 jarak ke sabak bernam ni.. my bad~


Naqiuddin

naqiuddin - Deym.....~~~~


johari

jo_hari - otk mall ade..soh din g bli mknn..deymmm


Naqiuddin

naqiuddin - AINI SANA SINI...TUNJUK AJARKU SIFU....


johari

jo_hari - mira == to aini..so jgn panggil mira lg..dgn segala rasminyer..sekian terima kaseh


Syed Ibrahim

syed_ibrahim - AINI...AJARKU JUGA SIFU...


Naqiuddin

naqiuddin - Get Gown..Get Down...Aini is over da limit..Get Down..Save ur life~!!! Cirit or die


mira damira

mira_army - aku tanak nyahut korang panggil aku AINI... AINI tu nama kakak aku... panggil aku MIRAAAAAAAAAA!!!!!! (sedang berbersar huhu)


Izwan MuhdIzwanMuhd - aini asl plsss..nak kenalan boleh?


mira damira

mira_army - aku telah berjaya upload gambar kat twitter.. yaribba!!! ting ting ting!!!


johari

jo_hari - aini(bkn name sebenar) tipu..


Nurul Suhana

suhana_muda - apesal aini nyer gmbar xkuar???pelek aku...pesal aini??(sje testing name baru) hahaha


Naqiuddin

naqiuddin - Hello friends....


mira damira

mira_army - sape aini tu... nak kenalan dengan dia gak.. =p~


johari

jo_hari - aini aka mira..berbersar tu ape?..adek beradek dinosaur eh..

.

.

.


13 comments:

akira said...

aku pun curious jugak..
ape kebenda berbersar tu..
maksod bersabarkah ?


p/s: aku menjadik sesorang.. :))

army4war said...

keyboard opis aku sengal.. tekaan ko betul.. "bersabar" hahahaha!!!

bluefrog© said...

la.. aku ingat berger besar.. aku lapa..~~

yed said...

aku plak, aku plak..
aku ingat barbasour, ala, dlm pokemon tu..

anarm said...

http://twitter.com/anarm

niz said...

mira gelong. penat je kak niz tunggu entry ni siap...kakakak. akhir kata, mengarut itu indah.

army4war said...

katak - hahaha sadap.. ko memang.. asyik makan sup ekor je keje.. tp burger kat gulam mee tak best sangat (apa kes aku tetiba kritik makanan ni)

yed - ko memang rebina.. tu pasal pk kartun.. miyahaha... keyboard opis aku rosak la...

anarm - ok.. nanti aku follow ko.. ni twitter untuk kerja, nanti aku create yg personal key...

niz - hahaha.. kan sudah warning awal2.. n3 tak de hidayah miyahahaha....

Silolo said...

yo aini~!

mase ko kuarkan perkataan berbersar tu. perkataan itu tidak boleh diluputkan dari pkranku.
sampai abes entry ini kubaca pon tetap terpahat di mindaku.

tapi kesudahannye, ko salahkan keybod? ape dose keybod hingga sebegitu sekali kau perlakukan ia?
sesungguhnya kegelonganmu itu telah berjangkit kpd ku. nnt suruh pelesit ko jd pakgad ko mlm ni. pelesit aku terlepas. haha. penangan jangkitan virus aini~!.
jage2!

starry~ said...

twitty.. :)

camcilah said...

bila ko cerita psl twitter...masihkah kau ingat..detik perkenalan kita time kt mmsc dulu..bila mana aku guna nick et_comel utk berkenalan ngan ko via ym?..
wkakakaka..wakakakaka...

yed said...

nak jugak..
http://twitter.com/_yed

army4war said...

silolo - jika dikau tidak boleh melupakan berbersar itu.. aku pula tidak dapat kaitan antara ko berjangkit gelong dengan angkatan tentera pelesit2 ku.. oh tidak..

starry - aku teringat PD bila ko sebut2 twitty.. baju aku sangat cumel kan.. diam!

camcilah - memang aku tak dapat lupakan tragedi perkenalan kita.. ko dan aris memang sangat hampeh memperlakukan aku yg cumel ini sebegitu rupa.. uhuk uhuk!

yed - ok aku add ko brader.. kalau dalam twitter ko cari gaduh, aku pelesitkan ko... miyahahaha..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin