Friday, August 28, 2009

Tahap bila di Tag

Nyatakan 5 fakta menarik tentang orang yang bagi tag ini

- nama dia aki
- baru kenal sebab dia komen blog aku
- kawan kudeng/dyem ding
- nampak macam budak2 lagi
- ada blog kaler pupler
- suka bg aku msg kat shoutbox

Nyatakan 5 fakta sebelum memilih penerima TAG seterusnya (aku kurang paham kehendak soklan nie, aku jawap je la)

- klik klik kat real player layan lagu dalam playlist
- balas msg dalam shoutbox blog
- balas komen dalam n3 blog
- balas komen dalam FB
- sarung jaket sebab sejuk gegegegege!!

Nyatakan kesukaan diri sendiri

- layan blog aku sendiri
- layan blog orang
- FB
- YM
- jalan2

5 mangsa TAG seterusnya
-aku rasa member2 aku dah ambik tag ni, termasuk aku.. apa kejadahnya aku jawap balik ni.. hahaha... ko bernasib baik, pasal aku tak de apa nk buat skang.. sangat sangat sangat sangap
tahap ICU..

tahap terjun bungee..
tahap gelak tetiba bila dengar orang bersembang..
tahap try guna tangan kiri melukis diri sendiri..
tahap type ym guna idung..
tahap susun barang2 atas meja dengan jarang 2cm setiap barang..
tahap lukis keyboard beserta huruf2nya dalam buku catatan peribadi aku..
tahap tekan2 lukisan keyboard aku tu kot2 boleh kuar kat monitor..
tahap kira berapa kali pergerakan bunga plastik yang berkuasa solar atas monitor yana..
tahap aku dah tak de idea nk tulis apa jenis tahap yang boleh menggambarkan keperitan aku hahaha...

hahaha..tu pasal aku jawap gak tag ko ni wahai aki sambil ambik ati ko aki hahaha!! sesapa nak jawap tag ni, tag diri sendiri.. silalah!!

*nota lutut - saja cari pasal je n3 ni hahahahah

5 comments:

Anarm said...

kelakor tahap babun bukit entri ni..
=))

army4war said...

anarm - ha ah aku lupa nak sertakan tahap babun bukit dalam n3 aku hahahahah!!!

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahahah!!! kesengalan thp gaban mu mira!!! ahahhahaha... tp rajin lak ko lyn tag neyh! hahahaha!!! =D

asbesstos said...

amik ati mu jew.. sudah tahu tanye lagi.. kekekek

army4war said...

aki- akus anggap di hari kejadian.. last2 aku ambik BK

kudeng - hahaha yeee yee aku memang suka ambik hati orang, terutama hati aki hahahahahahahahhaahahahahahahaah!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin