Thursday, August 19, 2010

Arrgghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sangat marah... sangat bengang... lepas satu satuuu... dah tak tau nak buat apa dah.... sakit jiwa mcm nie.... takkan nak jalan kaki pulak... memang s***!!! *u**!!! **mn!!!

sakit sakit sakit sakit sakit sakit!!! tatau nak cakap mcm mana rasa sakit dia... kurus puasa aku hari nie... kuruuuuuuuuuuuuusss!!!!!!

jahanam semua bendaaa... aku bukannya kaya... korang pun nampak aku tak kaya!!! arghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lantak.... lantak.... biar aku emosi!!! memang aku tengah emosi!! ada aku kesah!!! memang celaka betul laa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meneteeeeeeeeeesss!!!! meneteeeeeeeeeeeeeeeeeessss!!!!

27 comments:

eT said...

meneteessss...sabar yer yang...

¶A.K.I¶ said...

uit mira...
awt ko??
lek k~
chilll chill~

k.mus said...

nape mira ngamok2 ni...

iera said...

Sabar la kak mira,jgn mengamuk..tenangkan fikiran dulu k.tiap yg berlaku mmg ade sebab n hikmatnye..

miezaniera said...

sabar mira sabar...bawak mengucap..samtin happen kt ghotyz ke?
mungking ada hikmahnye tu...sabar yer

army4war said...

et - dh tenang sikit... tengah sabar ni huhu.. blank kejap otak aku

aki - huhuhu... mcm nk gila aku tadi huhu

kak mus - hehehe emosi kurang stabil tadi..

iera - tengah sabar sangat2 ni iera.. kurus pose akak huhu..badan tak gak kurus hehehe..

army4war said...

kak bai - tekanan perasaan... lama otak tak stuck mcm nie... tatau nk pk apa dah... lantak je la huhuu

roszz said...

Assalamualaikum mira...tarik nafas dan lepas...tenang dan istifar byk2..

army4war said...

roszz - w,salam ros... tengah istifar ni ros... huhu... adoi ros huhu

Anonymous said...

mas: sabar mir..jangan jalan kaki p opis..nanti ko kurus cepat sgt dari aku lol

army4war said...

mas - hahah ces ko... otak aku tengah blank.. nk tido pun tak leh.. blank sesangat.. tengah beristifar ni huhuhu...

Sarah Syazwani said...

ape halnyer ko ni mira...citer arr sket

army4war said...

sarah - aku mengalami tekanan perasaan yang sangat kritikel... nanti aku kisahkan.. skang tengah bengkak nie..

Cik_Kala said...

err takutnye baca entri mira...
sebab setahu aku la, mira ni cool je budaknya, tak mudah marah, tapi kalau da emo camni skali, mesti sesuatu yang dasat telah berlaku...

jgn lupe share ngan aku =p

asbesstos said...

pehal ko bro?? ahaks

Mohzam said...

Army kao dah nangis ke lum, kalau lum pi nangis dulu :)
::Bila kita nangis maka dgn secara tidak langsung dapat mengurangkan bebanan otak untuk berfikir.

army4war said...

cik kala - huhuhu... aku dah habis sabar.. lepas satu satu scorp!! adeh tergugat jap iman aku... kejap je.. aku dh ok dah.. harap lepas ni semuanya kembali normal.. doakan untuk aku tau huhu.. lerp u muax!!

kudeng - hotak ko bro!! hahah.. ko dah call aku tadi, dah tau citer dia live kan.. haa gelak la gelak.. jom gelak hahah!! pinjam cermin solek ko leh, nk masukkan dalam bonet.. hahaha

mohzam - hehehe... emosional damage aku jap tadi... ringan sikit dah kepala aku.. alhamdulillah!!pepagi tadi je aku emosi.. hoep pas ni ok ok je.. ko doakan aku mohzam huhu.. stress gak arr.. hehehe

aizuemi said...

da ok lom mak enchek?

army4war said...

zue - petang ni aku nk g cari plastik dlu totop blakang tu supaya ujan tak masuk.. sabetu ni baru g bawak bengkel dengan adik aku.. huhuhu... uhuk uhuk!! cam nak menetes je.. huh!! tabah tabah!! aku kebal hehehe!! ahakss!!

yed said...

ni mesti de wat dosa ni.. baik mintak ampun pat..

army4war said...

yed - kalu aku buat dosa pun bukan dengan ko.. pasal ko lg jahat dari aku.. huhahahah!!

yed said...

sape ko yang nak cakap aku lagi jahat dari ko, ha? "Arrgghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
hahaha~ (^_^)v peace~

army4war said...

yed - semak ar ko yed.. haha

akira said...

"just smile,and there's nothing you can't overcome!"

-Smiling pasta...


be strong + be tough,girl...~

army4war said...

nissah - tq fren hehehe.. insyALLAH ada hikmah di sebalik kejadian nie.. hehehe

Lolo said...

huhu kental2x..

dah mkn kfc smlm, dah kurg ke tensen tu? hihi

nnt kite lepak mkn seafood lak. pastu kite mkn eskrem ek.. adek jgn tensen2 tau~!

army4war said...

lolo - hahaha... tq tq.. memang saja nak lepak semalam.. tqar teman gak walau aku tau ko pun memang nk makan kfc hahaha.. nanti kita setting sea food.. aku mahu sotong celup tepung yeayyy~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin