Saturday, August 7, 2010

Pinky day

Beria aku bukak lappy malam tadi.. ingat nak update blog.. tapi malangnya aku terus pengsan hehe.. bukak lappy tu sebagai syarat je tetiap ari hehehe..

semalam aku pakai baju baru kaler pink, aku beli dengan kak bai.. shantek2 baju kak bai jual.. (tengah promote tau nie).. kak bai cakap, aku tak de baju yang cerah2.. aku jarang ada baju kaler terang benderang nie, selalunya baju aku kaler hitam.. i loike black.. aku rasa hitam tu smart.. n aku rasa confident dengan baju hitam, rasa kemas.. tu perasaan aku la.. gothyz aku pun kaler itam.. smart (walau pun dah calar2, nanti yee gothyz yee)..

so disebabkan aku nak test power pakai baju cumel2 nie.. semalam aku dengan bebudak opis pakat2 pakai baju kaler pink.. aku yang suggest suh diorang pakai baju kaler pink ramai2.. diorang tau agenda aku tanak pakai sorang2 sebenarnya.. ehehe.. pepagi buta kak emi dengan ikin dan mainkan aku "eh mira.. dah hari raya ke".. time tu bebudak pink lain tak sampai lagi.. haa tu akibatnya kalau aku sorang2 pakai baju pink.. bila semua ahli pink dah sampai.. kak zura admin cakap plak "ramai betul ari ni pakai baju pink" hahaha...

bukan saja bebudak unit aku isis yang jadi mangsa aku.. kak bai, et, ros n iera.. bebudak unit intake azue, yana, kakak zura pun aku suh pakai baju kaler pink hahahaha.. unit hep aku nak suruh gak.. si maro dengan along.. tapi siyes aku tertido mlm yang aku nak semes maro.. alaa along jangan la majuk.. siyes i ingat kat u, just terrrtido je hehehe... haa instict maro kuat, dia pakai baju kaler pink gak semalam hahaha.. paling menarik, azue ironkan baju si suami dia fadzil kaler pink gak, sebab nak samakan tema kitorang semua.. secara tak langsung fadzil mewakili unit smart card, walau pun pink dia tak berapa nak pink hahaha..

cerialah kami semalam dengan bebende merepek dari aku ni... secara tetiba kitorang plan tetiap jumaat pakai uniform sama kaler.. next week cadang pakai kaler purple lak.. bebende merepek ni laaa yang buat tak boring.. just kasi ceria hidup hehehe...

sempat et pow kamera encik mazuhan snap2 gambar kejadian bandung bergerak ni hahaha.. layanzzzz~

:: kak bai memang suka kaler pink sangat2 :: ros banyak baju pink so apa da hal :: yana si mama humairah bandung cincau pasal ada banyak kaler itam dari pink :: kakak zura layanz je, u memang sporting ::


:: ni si man snap :: suka buat onar dan duri :: membuatkan yana tergelak blakang azue :: yang penting azue pakai pink tau :: lengan kancing lagi.. version ganti pose hahaha :: smart baju ko azue :: anyway tq man :: bluek!! :: geghang aku~ ::


:: ni si et budget cumel dalam semua keadaan :: walau sedang jelir lidah, dia asyik cakap gambar dia ni cumel :: nanti kalau tak upload, ko komen kat n3 aku "miraa!! mana gambar aku??!!" :: nahh ni gambar ko.. hahahaha ::


:: mama adam je tak pakai baju pink :: tak pe mama adam suapkan i bekal tengahari dia :: so i tak kisah :: nampak tak ada budak jeles kat sebelah tu nak jugak kene suap gak dengan mama adam :: suka cari gaduh dengan aku budak tu jeles i manja dengan mama adam hahaha ::


:: cheer :: smile :: laugh :: love ::

*nota lutut - bebende merepek ni la yang buat happening.. enjoy ur life guys.. love all of you..~ muax!!

7 comments:

eT said...

chesss mira...gambar aku yg paling chumel ko letak kt blog ko...ni nk kn cas nih...cas letrik...huhu

army4war said...

et - hahaha padan muka.. ok pe.. ada gak gambar ko dalam n3 aku ni tau.. bzzzz.. bg ko dlu cas letrik.. hahaha

Sarah Syazwani said...

tu yg sampai wt conf..siap invite aku..cess..nape x buat ari lain..ari jumaat aku coti..kalo ari lain aku lehla pakai mewakili uitm dungun..hahaha

army4war said...

sara - ha ah aku lupa ko cuti jomaat.. penat je invite ko ari tu hahaha..ko pakai je siap2 baju tido kale tema ari khamis tu..jumaat ko bangun2 dah siap pakai baju tema.. best tak cadangan aku heheheh

asbesstos said...

errr... mira??

bhuaahaahahahahahhahahahahahaa....

akhirnya ko berubah menajadi feminin.. kekekeke.. aku leh ke pakai pink?

army4war said...

kudeng - sadap.. aku test la ngok test!! plzz kudeng plz.. dun try pink color.. skang pun ko dah mcm gay boy.. plz kudeng!! hahahaha

miezaniera said...

hehehe bagus2..org mcm ko ni la yg kami cari selama ni..pasni kita pakai baju hitam pulak yer..ghotic gitu yeah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin