Monday, August 16, 2010

Dalam HP aku

N3 ni semua tak de kene mengena antara satu sama lain.. semuanya aku ambik dari hp aku lepas aku transfer ke letop.. bukan semua gambar laa, secara random je.. mari kita selongkar.. yebaa yebaa!!

:: cubaan aksi ganas aku.. iera.. dan kak bai.. di pizza hut :: lambat sangat sampai ordernye :: kami cuba protes dengan cara cucuk mata sendiri :: heppp! kak bai nape senyum?? ni aksi ganas laaa ganass bukan cumel huhuhu ::


:: PC cumel aku dan wordstation baru pemberian UiTM untuk staff2nya yang slalu ngadu PC hang :: haa wat keje!!! ::


:: teddy bear sura yang sempat aku snap masa si sura g solat :: bukti aku dah pernah sampai rumah dia :: malam tu aku tido dengan teady bear ni la, budget cumel, tak cukup bantal hahaha :: thx sura!! ::


:: adik aku sedang mengHADAP makanan berbuka pose kat Holiday Villa atas ihsan belanja kak ngah :: gambar aku tak payah tgok :: muka lapo memang huduh hahaha ::


:: play list aku yang sangat jiwang karat :: layan sambil tido kat kerusi opis :: syahdu siot hahaha :: try arr hak hak hak ::


:: hari jumaat bila ntah.. aku tak kuar g memana.. lepak kat opis dari kol 1215 - 245 :: tak boleh tido plak :: ambik gamba mespes je la :: stylo dowh headphone aku :: cap ayam je hehehe ::


:: gadis litar circuit bergaya dengan beg letop aku dan duit hutang baju raya :: semuanya berwarna hijau ::



:: aiikkk!!! ::



:: aiiiikkkkkkkkkk!!!!!! :: bila aku g korea snap gambar diorang ni huhahahaha...


*nota lutut - makin lama makin banyak n3 aku yang kurang hidayah ni hahaha...

11 comments:

akira said...

sejak bile ko minat mamat jambu tu..
rasenye aku je dlu minat mamat tu..hahahahaah :p

asbesstos said...

wahahahha... deym entry ko ni kira mmg personal blog yang dewa pemalas.. upload gambar selama seminggu pe yg ko wat.. then bg description.. hahahahahhaa.. aku terhibur..

army4war said...

nissah - aku minat gong chan lagi.. tapi dia kiutaa~!! jun pyo tetap di hati huhahaha

kudeng - hahaha...kalau aku wat n3 setiap 1 gambar aku sure ko terus delete cookies.. remove blog roll blog aku.. hantuk pale kat dinding harap ilang ingatan sbb ko tanak bukak blog aku dah pas tu...

eT said...

chess mira...ada gak sesat gambar aku kt sini...haisshhh...

army4war said...

et - hahaha... kan ada aku snap gambar ko aku suh ko peluk beg aku tu.. ko ingat aku sesaja ke suh ko posing hah?? hahahaha

miezaniera said...

akak mmg sntiasa comel..marah ke ganas ke tetap comel u muahahaha

army4war said...

kak bai - caitsss!! lain kali sila masuk dalam watak yang diberi.. nanti saya ambik balik gaji awak.. hahaha

Lolo said...

wakakakaka.. aku pon turut terkejut ade gmbr Lee Junki kat dlm hp ko(mamat jambu tu la)

lohh, kate minat jun pyo. mane gmbr dier?

army4war said...

kakak rimau - relax la.. berkasih biar seribu.. kawen biar 1 hahahahahahah!!! Jun pyo ada la.. tp aku simpan sorang2 ar.. tanak kasi ko tgok bluek!! hahaha!!!

iera said...

hahaha..n3 yg simple..tp saye tetap terhibur..hahahhaha

army4war said...

iera - hehehe.. n3 budak malas tapi nak update blog gak hahahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin