Wednesday, August 11, 2010

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan


Salam,

Esok dah start puasa.. dah tak turun berduyun2 ke cafe beramai2 time sarap n lunch.. dah tak bising2 sembang plan nak makan ape kat cafe lunch nanti seawal kol 11 pagi dah start planning... selama sebulan...

akan start bising2 nak makan apa berbuka nanti seawal pukul 4 petang.. akan start pikir2 nak beli apa kat bazar ramadhan.. akan start pk nak masak apa kat umah... selama sebulan...

dah start pk tempat gathering berbuka pose dengan kawan2.. dah start tempah kuih raya.. dah start tukar duit kecik masuk dalam sampul.. masak...!! masak..!! hehehe..

meriah meriah...!!

tapi jangan lupa.. tingkatkan ibadah di bulan yang mulia ini... tingkatkan kesabaran.. semua akan cuba sehabis baik.. insyaALLAH...

Dikesempatan ini.. aku nak ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa kepada kawan2 yang sudi singgah kat blog aku nie.. semoga kita sama2 mendapat keberkataan di bulan ini.. insyaALLAH...

*nota lutut - hope plan aku jadik ini bulan hehehehe..

12 comments:

cheni said...

plan nak diet kan....




ramadhan kareem to u too. hope we'll have a blessed Ramadan, InshaAllah

army4war said...

kniz - insyaALLAH~ Happy Ramadan 2 u bebeh!!

eT said...

salam ramadhan...

army4war said...

et - salam ramadan gak kat ko et.. hehehe

zyra said...

kak miwaaaa!! duit raya tuk sy juge ya! timaceh!~ (^_^)v

cik rimau(silolo jr.) said...

sy gak..sy gak..nk dt rya..(xkira blik cuti ni,nk g collect..he3)..anyway jom intai kt kte pnyer blog --->http://rimaudegil.blogspot.com/

army4war said...

zigha - budak kecik tak boleh pegang duit banyak2.. nanti ilang hahaha

rimau - oi berapa banyak blog ko hahaha

army4war said...

rimau - laaaaaa ni adik sisila lolo ke huhahaha.. ingatkan lolo.. tepuk dahi kang.. hahahaha

syusye said...

Selamat berpuasa... jgn mkn byk2... diet2.......=p

army4war said...

sura - chayok chayok!! hahaha... ko jangan diet lak.. takut jadi tengkorak berjalan kat tingkat 6 tu hahahaha

Lolo said...

haha. (silent reader)

army4war said...

lolo - tak pasal2 anak rimau kne marah dengan aku.. aku ingat si rimau tu ko huhahaha.. lawak2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin