Thursday, August 12, 2010

Makan

Saja nak letak gambar makan... huhahaha... acara ni terjadi 2 lebih kurang seminggu sebelum bulan puasa.. makan di Seoul Garden dengan anys.. lolo.. kak niz.. sidot.. sham blue.. katak blue n pak tam blue...

sangat kenyang sampai aku pengsan sehari suntuk lepas acara makan dalam asap tu huhahaha... balik tu kene sental dengan sabun Lux badan nie, pasal bau asap daging yang di bakar oleh diorang melekat kat badan huhahaha...

n3 ni aku type lepas berbuka.. nak type perkataan makan pun aku dah rasa nak muntah balik.... burrppp~ alhamdulillah... tq kak sibah.. masak sedap hehehe...

nah saja taruk gambar makan.. semua n3 aku baca asyik taruk gambar makanan je.. naaah... aku taruk gambar orang tengah makan terus.. puas ati?? huhahahaha....

layanzz~


:: makan eskem choc pudina, peberet!! ::


:: apa ntah aku citer kat nissah... tengah mabuk brendi time ni ::


:: alololo totomey nye kitaaaa :: mungkin ni la dialog aku time ni hahahaha ::


:: heeep!! buat ape tu dot dengan sham blue?? :: huhahahaha ::

*nota lutut - arghh!! kenyang.. sniff... fuuhh... sniff... fuuuhh...~

11 comments:

cheni said...

beb... gua sental badan ngan shukubutsu.. syampoo rambut dgn rejois... tahap pemeringkatan 2 kali beb... eh eh..bangun tido masih ada bauuuuu asap... azabbbb betol la!

lupa nak try guna freebrezz. dem.

army4war said...

kniz - perfume hugo lu tak berkesan gak ke?? gua tido mlm tu dengan bau asap.. bukak hand bag kuar bau asap ketam bakar.. mak ai.. azab azab!! huhahaha

miezaniera said...

agak puas hati la..yg tk puas hati adalah nape ko mcm skema gile pakai baju pink bunga2 g makan kt situ muahahahahahhaha

syusye said...

wah mkn bsar nmpak..ish2... nti kak belanja sura ek?hahahaha =p

army4war said...

kak bai - balik dr opis terus g makan.. hari pinky day tu la.. u pun pakai pink kan kan kan hahaha

sura - kalau ada rezeki lebih.. xda hal.. skang tak de lg hehehehe

brickbracket said...

aku balik mandi sental2. azab. dah lah azab nak kasik hilang bau asap satu hal. azab mandi tengah malam pun satu hal gak. last2 pengsan.

cheni, ko guna febreez wat pe?? guna toilet duck yg kaler biru tu la.. wangi siooot! (eh! poser xleh carot. cheni kata bln poser leh carot tapi kena tambah 'sayang' kat belakang so x jadi ayat carotan)

army4war said...

dot - aku rasa balik tu semua dok menyental badan masing2.. sapa yangsanggup tido dengan bau asap tu aku memang cukup kagum hahaha...

aku nak test.. "woi sidot ngok ngek sayang" cam tak kene jebunyi nye.. hahahahahaha....

eT said...

haa...jom kite makan kt bagan lalang reramai nak???

army4war said...

et - jom jom jom... bila??? lapa nie hahahaha...

katak said...

lapar pulok...








Word Verification : vumsare

army4war said...

katak - baru pas berbuka.. dap..mak kitee masak hehehe!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin